Mere om

Design by Laerke

Design by Laerke er et dansk fashion brand med dedikation til kvalitet og fokus på detaljer, samt ønsket om den perfekte pasform. Stifteren og den kreative direktør, Ditte Lærke er uddannet inden for handel og skønhed.

Ditte Lærke har boet i Dubai siden 2013 og startede Design by Laerke tilbage i 2014. Hendes stil kombinerer skandinavisk enkelhed med farver og indtryk fra Mellemøsten og Fjernøsten, hvilket giver hendes design det bedste fra begge verdener. 

Materialet er omhyggeligt udvalgt med et ufravigeligt krav til høje kvalitetsstandarder for øje. Alle designs er fremstillet lokalt i Dubai, hvilket giver muligheden for at være en del af den daglige produktion.

Med det følger evnen til at tilpasse sine kreationer til tidens trends og tendenser, hvilket gør at Design by Lærke altid er med på moden. De fleste designs bliver kun lavet i et lille antal styks, hvorfor der hele tiden er fokus på nye styles og variationer.

Hos Design by Laerke er der også fuldt fokus på arbejdsvilkår hos samarbejdspartnere og vi garanterer at produktion foregår under anstændige forhold med et glimt i øjet.

Vi bestræber os på så vidt muligt at minimere brug a plastik og andre svært genbrugelige materialer.

Bevidsthed om omgivelser og miljø er en inkarneret del af vores DNA.

Creative director Ditte Laerke

Creative director

Ditte Laerke